Νέα

Η άνοιξη έχει μπει για τα καλά και χαίρεστε ιδιαίτερα γι’αυτό αφού ο καιρός ανοίγει, φροντίστε όμως το ίδιο χαρούμενος να είναι και ο σκύλος σας. Οι κίνδυνοι καραδοκούν κι αν δεν δώσετε την απαιτούμενη προσοχή θα έρθετε αντιμέτωποι με δυσάρεστες συνέπειες!

Περισσότερα...

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Άρτας στα πλαίσια της ενημέρωσης και της επιμόρφωσης των κυνηγών, διοργανώνει και προσκαλεί όλους τους συναδέλφους κυνηγούς σε εκπαιδευτικό σεμινάριο με ομιλητή τον προπονητή κυνηγετικής σκοποβολής και εθνικής ομάδας σκοποβολής κ. Μπάμπη Αιγινήτη στις 06/05/2018.

Περισσότερα...

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Άρτας στα πλαίσια της ενημέρωσης και της επιμόρφωσης των κυνηγών, διοργάνωσε ένα εξαιρετικά εποικοδομητικό σεμινάριο στις 06/05/2018 για όλους τους συναδέλφους κυνηγούς  με ομιλητή τον προπονητή κυνηγετικής σκοποβολής και εθνικής ομάδας σκοποβολής κ. Μπάμπη Αιγινήτη.

Περισσότερα...

Στην επ’ αυτοφώρω σύλληψη ενός ημεδαπού, κατοίκου Αθηνών και στην κατάσχεση δέκα (10) άγριων ωδικών πτηνών προχώρησε κλιμάκιο της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής της Ε’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου, τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου.

Περισσότερα...