Νέα

Ξεχώρισε η παρουσία της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου στην έκθεση “ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2018” η οποία σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου, είχαν δημιουργήσει ένα πολύ όμορφο περίπτερο στο οποίο δέσποζε το χαρακτηριστικό πέτρινο γεφύρι των Κήπων. Μια πέρδικα κι ένας λαγός κρυμμένα στα επιβλητικά βράχια του φαραγγιού του Βίκου και μια ολοζώντανη αρκούδα συμπλήρωναν το κυνηγετικό ηπειρώτικο τοπίο.

Περισσότερα...

Η προβλεπόμενη από την κείμενη νομοθεσία διαδικασία ακολουθήθηκε στην περίπτωση του εντοπισμού και της επ’ αυτοφώρω σύλληψης ενός ημεδαπού στη θέση «Απιδιές» Καταρράκτη του Δήμου Κεντρικού Τζουμέρκων Άρτας, από τους Ομοσπονδιακούς Θηροφύλακες της Ε’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Κολοβό Θεοφάνη και Διγώνη Νικόλαο.

Περισσότερα...

Ολοκληρώνονται αυτές τις μέρες τα σχέδια εμπλουτισμού βιοτόπων σύμφωνα με την υπ.αριθμ. 98161/4136/29-09-2008 Απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Τα σχέδια συντάσσονται από τους Επιστημονικούς Συνεργάτες της Ε΄ Κυνηγετικής ομοσπονδίας Ηπείρου (κ. Ηλία Παππά και κ. Μπαλαμπέκο Σπυρίδων) σε συνεργασία με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Άρτας και θα υποβληθούν στην Δ/νση Δασών Άρτας  για την τελική έγκριση.

Περισσότερα...

Προσοχή !!!
Βρέθηκαν φόλες στην περιοχή Χελώνα Μηλιά Άρτας.

Τις φόλες βρήκαν οι κκ Κασκαούτης Μιχάλης και Νικόλαος.

Περισσότερα...