Νέα

Όλα όσα πρέπει να τηρούν οι κυνηγοί για την αποφυγή κακών πρακτικών του παρελθόντος

Με αφορμή την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου το Τμήμα Διαχείρισης Άγριας Ζωής και Θήρας του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με έγγραφο προς τις Δασικές Υπηρεσίες των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων και τις κυνηγετικές οργανώσεις, επισημαίνει – υπενθυμίζει ορισμένες βασικές αρχές που διέπουν τη θήρα οι οποίες και πρέπει να τύχουν της ιδιαίτερης προσοχής του κυνηγετικού κόσμου.

Περισσότερα...

Ενημερωθείτε για τις νέες τιμές των αδειών της νέας κυνηγετικής περιόδου 2018-19 (ή Μενού: Κυνήγι-Κυνηγετική άδεια-Τιμές κυν. άδειας 2018-19)

 

Περισσότερα...

Η INTERAMERICAN ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ

Η INTERAMERICAN μέσω του ασφαλιστικού γραφείου του κ. Ασπροποταμίτη Βασίλη (ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΠΟΥΛΟΥ 9 – ΤΗΛ: 2681078804, ΚΙΝ: 6944743103) ανέλαβε την ασφάλιση των μελών του Συλλόγου μας για την κυνηγετική περίοδο 2018-19. Οι κυνηγοί είναι υποχρεωμένοι να δηλώσουν το ατύχημα εντός (6) ημερών στον Κυνηγετικό Σύλλογο (ΤΗΛ:2681073804) ή στην Εταιρεία.

Περισσότερα...

Παρουσία του ΔΣ της Ε’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας, προέδρων και εκπροσώπων των Κυνηγετικών Συλλόγων της περιοχής αρμοδιότητάς της και ομοσπονδιακών θηροφυλάκων, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 13 Ιουλίου στη διοίκηση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηπείρου, συνάντηση με τον Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηπείρου, αρχιπύραρχο Ευθ. Γεωργακόπουλο.

Περισσότερα...