Νέα

Στην επ’ αυτοφώρω σύλληψη ενός ημεδαπού, που εντοπίστηκε να ασκεί θήρα σε απαγορευμένη περιοχή στην Τ.Κ Στρογγυλής στον Αμβρακικό κόλπο, προχώρησε η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή της Ε’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου. Αξιοποιώντας σχετικές πληροφορίες και στο πλαίσιο των καθημερινών ελέγχων και περιπολιών, το κλιμάκιο της Θηροφυλακής βρέθηκε στην περιοχή απαγόρευσης της θήρας, όπου εντόπισε το άτομο, να ασκεί θήρα.

Περισσότερα...

Χωρίς να κατέχει τη νόμιμη άδεια θήρας, εντοπίστηκε και συνελήφθη από κλιμάκιο της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής της Ε’ ΚΟΗ, ένας ημεδαπός, που ασκούσε θήρα πτερωτών θηραμάτων.

Ο έλεγχος έγινε σε αγροτική περιοχή στο Νεοχωράκι Άρτας, όπου ο συλληφθείς εντοπίστηκε να ασκεί θήρα, χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη άδεια. Στον έλεγχο που έγινε, διαπιστώθηκε επίσης, ότι το κυνηγετικό όπλο που κατείχε ήταν παραποιημένο.

Περισσότερα...

Σε συνεργασία με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Άρτας, ο Δήμος Αρταίων προχωρά στην ίδρυση Δημοτικού Σκοπευτηρίου.

Το Δημοτικό Σκοπευτήριο θα κατασκευαστεί και θα λειτουργήσει σε έκταση ιδιοκτησίας του Δήμου στη Τ.Κ Γραμμενίτσας με στόχο την προσέλκυση αθλητικού τουρισμού, την τόνωση της τοπικής οικονομίας και την εξυπηρέτηση του Κυνηγετικού Συλλόγου που αριθμεί 3.500 μέλη.

Περισσότερα...

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Άρτας «Η ΑΡΤΕΜΙΣ» συγκέντρωσε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά 975 κιλά κρέας αγριόχοιρου για να διανεμηθούν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες που στερούνται των βασικών αναγκών.

Περισσότερα...