Νέα

Η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδας εκφράζει την ικανοποίηση της για τον ώριμο και συγκροτημένο τρόπο που η συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών της
χώρας μας, απέτρεψε το ενδεχόμενο της εξίσωσης ανθρώπων και ζώων στο Σύνταγμα της χώρας μας, όπως ακριβώς επιδιώχθηκε από συγκεκριμένη «ζωοφιλική» οργάνωση κατά τη διαδικασία της Συνταγματικής Αναθεώρησης.

Περισσότερα...

Επίσκεψη από τον Δήμο Αρταίων και τον Χρήστο Τσιρογιάννη στα γράφεια του Κυνηγετικού Συλλόγου Άρτας με σκοπό την ενημερώση του ΔΣ και μέλη του Συλλόγου, σχετικά με την απόφαση του Δήμου Αρταίων, για παραχώρηση δημοτικής έκτασης και τις περαιτέρω ενέργειες για την δημιουργία ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟΥ, σε συνεργασία με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Άρτας.

Στην επ’ αυτοφώρω σύλληψη ενός ημεδαπού, που εντοπίστηκε να ασκεί θήρα σε απαγορευμένη περιοχή στην Τ.Κ Στρογγυλής στον Αμβρακικό κόλπο, προχώρησε η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή της Ε’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου.

Περισσότερα...

Στην επ’ αυτοφώρω σύλληψη ενός ημεδαπού, που εντοπίστηκε να ασκεί θήρα σε απαγορευμένη περιοχή στην Τ.Κ Στρογγυλής στον Αμβρακικό κόλπο, προχώρησε η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή της Ε’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου. Αξιοποιώντας σχετικές πληροφορίες και στο πλαίσιο των καθημερινών ελέγχων και περιπολιών, το κλιμάκιο της Θηροφυλακής βρέθηκε στην περιοχή απαγόρευσης της θήρας, όπου εντόπισε το άτομο, να ασκεί θήρα.

Περισσότερα...