Νέα

Το Δ.Σ της Ε’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου και σύσσωμη η κυνηγετική οικογένεια καταδικάζουν με τον πλέον απερίφραστο τρόπο την εγκληματική ενέργεια του αγνώστου ή των αγνώστων δραστών που σκότωσαν μία ενήλικη θηλυκή αρκούδα και δύο μικρά αρκουδάκια.

Περισσότερα...

Καθώς όλα δείχνουν πως οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Εσωτερικών ολοκληρώνουν την προεργασία για την πλήρη ενεργοποίηση του νόμου 4830/2021, για τα ζώα συντροφιάς («ΑΡΓΟΣ»), είναι σημαντικό οι Οργανώσεις μας να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια, ώστε να δημιουργηθεί το δικό μας αξιόπιστο και αυτόνομο ηλεκτρονικό αρχείο, για όλους τους κυνηγετικούς σκύλους που κατέχονται από κυνηγούς.

Περισσότερα...

Στην υποβολή μηνυτήριων αναφορών και στην επιβολή των προβλεπόμενων διοικητικών προστίμων σύμφωνα με τη νέα Νομοθεσία όπως ισχύει, προχώρησε σε δύο περιπτώσεις παράνομης άσκησης θήρας, η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή της Ε’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου.

Περισσότερα...

Στο πλαίσιο της έκδοσης και θεώρησης των αδειών θήρας, η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδας προμηθεύτηκε για άλλη μια χρονιά την εφαρμογή ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ, για όλους τους κυνηγούς της Ελλάδας! Με ευθύνη σας, οι Κυνηγετικοί Σύλλογοι θα πρέπει να μοιράσουν δωρεάν στους κυνηγούς μέλη τους, τους μοναδικούς κωδικούς εισόδου στην εφαρμογή, κατά την έκδοση των αδειών θήρας.

Περισσότερα...