Νέα

Η INTERAMERICAN μέσω του ασφαλιστικού γραφείου του κ.  Ασπροποταμίτη  Βασίλη (ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΠΟΥΛΟΥ  3 – ΤΗΛ: 2681078804, ΚΙΝ: 6944743103) ανέλαβε την ασφάλιση των μελών του Συλλόγου μας για την κυνηγετική περίοδο 2017-18. Οι κυνηγοί είναι υποχρεωμένοι να δηλώσουν το ατύχημα εντός (6) ημερών στον Κυνηγετικό Σύλλογο (ΤΗΛ: 2681073804) ή στην Εταιρεία.

Προσφορά προς κυνηγούς:
Επίσης το ασφαλιστικό γραφείο του κ. Ασπροποταμίτη προσφέρει σε όλα τα μέλη του Συλλόγου μας 15% έκπτωση για τα ασφάλιστρα κάθε οχήματος καθώς και σε ασφαλιστήρια πυρός (κατοικίας ή επιχείρησης) με την υπόδειξη της άδειας κυνηγίου ανανεωμένης για την περίοδο 2017-18.

Με έγγραφό της η Ε' ΚΟΗ που συνυπογράφεται από Αυτοδιοικητικούς και λοιπούς φορείς, εκφράζει ορισμένες απόψεις, εν όψει της απόφασης του Υπουργού Περιβάλλοντος & Ενέργειας για την θηρευτική δραστηριότητα στον Αμβρακικό Κόλπο. Διαβάστε το σχετικό έγγραφο.

Εξετάσεις θα διεξαχθούν και το μήνα Ιανουάριο και Φεβρουάριο του 2018 όπου θα υπάρξει καινούργια ανακοίνωση στη εφημερίδα και την ιστοσελίδα του Συλλόγου.

Περισσότερα...

Οι κάτοχοι κυνηγετικών όπλων που δεν έχουν εφοδιαστεί με την απαραίτητη Άδεια Κατοχής Κυνηγετικού Όπλου (ΑΚΚΟ), καθώς και αυτοί που δεν έχουν προβεί στην έγκαιρη ανανέωση αυτής, καλούνται να μεταβούν άμεσα στα Αστυνομικά Τμήματα Ασφαλείας της περιοχής τους, προκειμένου να εφοδιαστούν με νέες άδειες.

Περισσότερα...