Νέα

Λίγο πριν της 9:00 το πρωί της Δευτέρας, ο κυνηγός κος Λιανός Παναγιώτης εντόπισε ένα νεαρό ζαρκάδι εγκλωβισμένο στον αρδευτικό τσιμεντένιο αύλακα της περιοχής των Βλαχερνών και ενημέρωσε το γραφείο του Συλλόγου μας και την Πυροσβεστική προκειμένου να βρεθεί τρόπος απεγκλωβισμού.

Περισσότερα...

Ενημερώνουμε τα μέλη μας πως στις περιοχές Φανερωμένης και Γοργομύλου βρέθηκαν δηλητηριασμένα πρόσφατα ένα σκυλί και μια αλεπού από φόλα που τοποθετήθηκαν από ασυνείδητους.

Περισσότερα...

Εκλογές διεξήχθησαν στον Κυνηγετικό Σύλλογο Άρτας «Η ΑΡΤΕΜΙΣ»  την Κυριακή 2 Απριλίου 2017.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ/ΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Κατά την κατανομή αξιωμάτων του Διοικητικού Συμβουλίου που έγινε στη συνεδρίαση της 12ης Απριλίου 2017 έπειτα από πρόσκληση του πλειοψηφόντα μέλους κ. Τσουμάνη Δημήτρη και έπειτα από ψηφοφορία εκλέχθηκαν:

Περισσότερα...

Ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Άρτας «Η ΑΡΤΕΜΙΣ», σύμφωνα με το άρθρο 26 παρ. 1 του καταστατικού του Συλλόγου και την αριθ. 2/01-02-17 απόφαση του Δ.Σ. καλεί τα μέλη σε Γενική Συνέλευση στις 26 Μαρτίου 2017, ημέρα Κυριακή και ώρα 8 π.μ. και σε περίπτωση μη απαρτίας (που είναι και το πιθανότερο) στις 2 Απριλίου 2017, ημέρα Κυριακή και ώρα 8 π.μ. για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα και με την παρακάτω διαδικασία:

Περισσότερα...