Νέα

Στην επιβολή διοικητικού προστίμου ύψους 500 ευρώ προχώρησε η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή της Ε’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου σε βάρος ενός ατόμου που συνελήφθη να ασκεί θήρα χωρίς να διαθέτει σε ισχύ άδεια θήρας. Το περιστατικό σημειώθηκε προ ημερών στην Τ.Κ Γραμμένου του Δήμου Ζίτσας όταν κλιμάκιο της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης περιπολίας εντόπισε ένα άτομο να ασκεί θήρα πτερωτών θηραμάτων, χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη άδεια θήρας. Εκτός από το διοικητικό πρόστιμο των 500 ευρώ, η Θηροφυλακή προχώρησε στην κατάσχεση του κυνηγετικού όπλου και σε βάρος του ατόμου σχηματίστηκε δικογραφία.

Περισσότερα...

Συνεχείς και εντατικοί είναι οι έλεγχοι της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής της Ε’ ΚΟΗ στην περιοχή ευθύνης της.

Συγκεκριμένα σε περιοχές της Θεσπρωτίας, σε ελέγχους κλιμακίων της Θηροφυλακής τις τελευταίες ημέρες βεβαιώθηκαν παραβάσεις και επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα ενώ σε μία περίπτωση ένα άτομο οδηγήθηκε στο αυτόφωρο με εντολή των αρμόδιων Εισαγγελικών αρχών.

Περισσότερα...

Ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Άρτας «Η ΑΡΤΕΜΙΣ», σύμφωνα με το άρθρο 26 παρ. 1 του καταστατικού του Συλλόγου και την αριθ. 2/13-02-24 απόφαση του Δ.Σ., καλεί τα μέλη σε Γενική Συνέλευση στις 14 Απριλίου 2024, ημέρα Κυριακή και ώρα 8:00 π.μ. και σε περίπτωση μη απαρτίας (που είναι και το πιθανότερο) στις 21 Απριλίου 2024, ημέρα Κυριακή και ώρα 8:00 π.μ. για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα και με την παρακάτω διαδικασία:

Περισσότερα...

Η υποχρέωση των ιδιοκτητών ζώων συντροφιάς -συμπεριλαμβανομένων των κυνηγών- για στείρωση του κατοικιδίου τους ή η αποστολή δείγματος DNA σε ειδικό εργαστήριο περνά άμεσα σε υλοποίηση.

Περισσότερα...