Ξεχώρισε η παρουσία της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου στην έκθεση “ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2018” η οποία σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου, είχαν δημιουργήσει ένα πολύ όμορφο περίπτερο στο οποίο δέσποζε το χαρακτηριστικό πέτρινο γεφύρι των Κήπων. Μια πέρδικα κι ένας λαγός κρυμμένα στα επιβλητικά βράχια του φαραγγιού του Βίκου και μια ολοζώντανη αρκούδα συμπλήρωναν το κυνηγετικό ηπειρώτικο τοπίο.

Η επίσκεψη στο περίπτερο της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου, αποκτά το χαρακτήρα πραγματικής εμπειρίας αφού συμπληρώνεται από τις μυρωδιές και νόστιμες γεύσεις που δημιουργούν οι μάγειρες.

Οι επισκέπτες ενημερώνονται και συνομιλούν με τη διοίκηση της ΚΟΗ και το επιστημονικό προσωπικό της αλλά και με στελέχη της Περιφέρειας Ηπείρου.

Στο περίπτερο παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Νίκος Παπαγρηγορίου, ο Αντιπρόεδρος Παναγιώτης Τσιλίκης, ο ταμίας Παναγιώτης Σκαμαντζουλιας, ο Γεν. Γραμματέας Χαράλαμπος Μπρέχας αλλά και τα μέλη της ΚΟΕ Μιχάλης Γκίκας, Νίκος Φαϊτας και Κώστας Μπέλλος, καθώς και η κ. Ευτυχία Ντεμίρη από τον  Κυνηγετικό Σύλλογο Δελβινακίου – Πωγωνίου .

Σε θέματα διαχείρισης θηραμάτων και άλλα επιστημονικά θέματα τους επισκέπτες ενημερώνουν οι θηρατολόγοι της ΚΟΗ Σπύρος Μπαλαμπέκος και Ηλίας Παπάς

Την Περιφέρεια Ηπείρου εκπροσωπούν οι Σοφία Φούκη και Κων/νος Τζουμάκας

Αναμφισβήτητα η Κυνηγετική Ομοσπονδία Ηπείρου κέρδισε  τις εντυπώσεις στην έκθεση με την όμορφη και δυναμική της παρουσία.

Πηγή: www.e-artemis.gr