Εδώ και δυο χρόνια που εκλέχτηκα Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Άρτας είχα ως όνειρο να προσπαθήσω να φτιάξω ένα σκοπευτήριο για τους συναδέλφους μου κυνηγούς, αλλά και για όλους τους Αρτινούς που θέλουν να ασχοληθούν με το άθλημα της σκοποβολής. Με την ομόφωνη συμπαράσταση των συναδέλφων μου στο Δ.Σ του Συλλόγου ξεκινήσαμε έναν αγώνα για να βρούμε χρήματα αλλά και έκταση για την υλοποίηση του σκοπευτηρίου.

Αρωγούς για το ξεκίνημα αυτής της προσπάθειας βρήκα δυο καλούς φίλους (τον Δήμαρχο Αρταίων κ. Τσιρογιάννη Χρήστο και τον Βουλευτή Άρτας κ. Στύλιο Γεώργιο), που και οι ίδιοι με τη σειρά τους θέλουν να προσφέρουν σ’ αυτό το τόπο , μιας και αυτό το σκοπευτήριο θα είναι πόλος έλξης αθλητών όλων των όμορων νομών, όλης της Ελλάδας και ευελπιστούμε και ολόκληρης της Ευρώπης καθώς η κατασκευή του θα είναι Ολυμπιακών προδιαγραφών. Το σκοπευτήριο θα φιλοξενεί όλα τα αθλήματα πήλινου στόχου με λειόκανα όπλα, τοξοβολία αλλά και κλειστό στάδιο με προδιαγραφές για αεροβόλα όπλα αλλά και πυροβόλα πιστόλια.

Ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Τσιρογιάννης Χρήστος  κινητοποιήθηκε άμεσα στο αίτημά μας και μας παραχωρεί μεγάλη έκταση , αλλά και ένα σεβαστό ποσό (όπως βλ. έγγραφο..) για το ξεκίνημα. Ο κ. Στύλιος Γεώργιος , Βουλευτής του νομού μας, όπως υποσχέθηκε, θα μας βοηθήσει να εξοικονομήσουμε και άλλα κονδύλια από το Υπουργείο Αθλητισμού αλλά και θα είναι δίπλα μας όπου και να τον χρειαστούμε.
Θέλω να ευχαριστήσω και του δύο αυτούς φίλους εκ μέρους όλης της κυνηγετικής οικογένειας και ευελπιστώ ότι μέχρι το πέρας αυτού του έργου να βρεθούν και άλλοι που θα προσφέρουν τη βοήθειά τους.

Διαβάστε εδώ και το σχετικό έγγραφο του Δήμου Αρταίων με την έγκριση της χρηματοδότητης