ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΡΤΑΣ

Άμεση ήταν η ανταπόκριση από τις ομάδες κυνηγών αγριόχοιρων στο κάλεσμα του Προέδρου του Κυνηγετικού Συλλόγου Άρτας κ. Τσουμάνη Δημήτρη και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα συγκεντρώθηκε ένας

ικανοποιητικός όγκος κρέατος (περίπου 500 κιλά) για να διανεμηθεί σε άπορες οικογένειες σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Άρτας και κατόπιν συνεννοήσεως του Προέδρου με το Δέσποτα Ιγνάτιο ο οποίος μας επιβράβευσε για την πρωτοβουλία. Η κυνηγετική οικογένεια αποδεικνύοντας έμπρακτα την κοινωνική αλληλεγγύη της προσπαθεί μέσα σε αυτή την δύσκολη οικονομικά περίοδο για πολλούς συνανθρώπους μας  που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν ακόμα και για τις βασικές ανάγκες των οικογενειών τους να σταθεί δίπλα τους και να τους προσφέρει έστω και αυτή την μικρή βοήθεια που θα τους δώσει την δυνατότητα για ένα ιδιαίτερο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Είναι μια κίνηση αγάπης και υποστήριξης προσφέροντας μικρές δόσεις αισιοδοξίας που ελπίζουμε να μην σταματήσουν εδώ. Σκοπός μας είναι να αναδείξουμε το πρόβλημα, να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο και να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη ανακούφιση και χαμόγελα με διακριτικότητα και σεβασμό. Αυτές οι οικογένειες χρειάζονται υποστήριξη όλο το χρόνο και όχι μόνο κατά τη διάρκεια εορτών.

Σ’ αυτό το σημείο θα θέλαμε να τονίσουμε ότι είναι η πρώτη φορά που ο Κυνηγετικός Σύλλογος πήρε τέτοια πρωτοβουλία και σκοπός μας είναι να καθιερωθεί. Η προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης , μικρή ή μεγάλη, γίνεται με πολύ αγάπη στους συνανθρώπους μας από τους κυνηγούς που παραμένουν  ενεργό κομμάτι προσφοράς και εθελοντισμού της κοινωνίας μας.

Όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε με κάθε τρόπο αποδεικνύοντας πως ακόμα και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς η ανθρωπιά, η αγάπη και η αλληλεγγύη υπάρχει και είναι αυτή που θα νικήσει και θα αλλάξει τον κόσμο προς το καλύτερο.

Ευχαριστώ θερμά εκ μέρους όλων των μελών το ΔΣ όλες τις ομάδες κυνηγών αγριόχοιρου για την προσφορά τους και την  συγκινητική ανταπόκριση τους στο κάλεσμα του Συλλόγου τους.