Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ/ΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Κατά την κατανομή αξιωμάτων του Διοικητικού Συμβουλίου που έγινε στη συνεδρίαση της 14ης Μαΐου 2015 έπειτα από πρόσκληση του πλειοψηφέντα μέλους Τσουμάνη Δημήτρη και έπειτα από ψηφοφορία εκλέχθηκαν:

Πρόεδρος: Τσουμάνης Δημήτριος (Επανεκλεγείς για τρίτη συνεχόμενη θητεία με καταγωγή από τη Μεσούντα  Άρτας, Πολιτικός Μηχανικός, Πρόεδρος Δ.Σ στην ΜΠΕΤΟΔΟΜΙΚΗ Α.Ε «Βιομηχανία Παραγωγής Σκυροδέματος», Αντιπρόεδρος  Δ.Σ στην ΤΕΧΝΟΔΟΜΗ Α.Τ.Ε «Ανώνυμη Τεχνική Εταιρεία Δημοσίων και Ιδιωτικών  Έργων», Πρόεδρος Διπλωματούχων Μηχανικών Άρτας).

Αντιπρόεδρος: Βάσιος Κων/νος (Επανεκλεγείς για δεύτερη συνεχόμενη θητεία με καταγωγή από το Δίστρατο Άρτας. Διατηρεί την πρότυπη ξυλουργική βιοτεχνία με επωνυμία «VASIOS wood & design»).

Γεν.Γραμματέας: Τραμπαδούρος Λεωνίδας (Επανεκλεγείς για δεύτερη συνεχόμενη θητεία με καταγωγή από το Τετράκωμο Άρτας, υπάλληλος στη ΔΕΗ).

Κοσμήτορας: Μπέης Νικόλαος (Νεοεκλεγείς με καταγωγή από το Κλειδί Άρτας, απόφοιτος Α.Ε.Ι Σχολής ΤΕΦΑΑ και δραστηριοποιείται στο χώρο των δομικών υλικών. Εν ενεργεία Πρόεδρος της λέσχης 4χ4 Άρτας).

Ταμίας: Ρακόπουλος Πάρης (Διορισμένος με την αριθ. 27028/1861/14-05-2015 απόφαση της Γενικής Δ/νσης Δασών και Αγροτικών Υποθέσεων, εν ενεργεία Αστυνομικός).

Μέλη: Καραγιάννης Γεώργιος (Επανεκλεγείς για τρίτη συνεχόμενη θητεία, με καταγωγή από τη φιλοθέη Άρτας, συνταξιούχος Αν. Αξιωματικός Στρατού, η βοήθεια του οποίου στάθηκε πολύτιμη για την άρση απαγόρευσης του Αμβρακικού).
Γεώργος Ιωάννης (Επανεκλεγείς για τρίτη συνεχόμενη θητεία με καταγωγή από το Δίστρατο Άρτας , απόφοιτος Νοσηλευτικής Σχολής)
Σιαπάτης Παναγιώτης (Νεοεκλεγείς με καταγωγή από το Γλυκόριζο Άρτας, απόφοιτος Λυκείου και δραστηριοποιείται στην οικογενειακή επιχείρηση ΣΙΑΠΑΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΝΤΩΝ).

Υπεύθυνος Θήρας ορίστηκε ο κ. Μπόλης Σωτήριος σύμφωνα με το άρθρο 22 παράγραφος 2 του Καταστατικού (Επανεκλεγείς για τρίτη συνεχόμενη θητεία με καταγωγή από το Διάσελλο Άρτας, απόφοιτος Σχολής Θετικών Επιστημών Τμήματος Μαθηματικών και εργάζεται ως ελεύθερος επιχειρηματίας).